Te blesh dhurata per femije në ditët e sotme bëhet e vështirë pasi nga viti në vit teknologjia avancon dhe sigurisht dhe lodrat elektronike bëhen më të sofistikuara. Sot të duhet më shumë punë për të bërë përshtypje te një fëmijë se një dekadë më parë, dhe shumica e fëmijëve kënaqen me smartphon-in e tyre dhe aplikacionet e preferuara. Por ka dhurata cilësore dhe ne ju a kemi bërë më te lehtë për ti gjetur si dhe t’ju prezantojmë me disa nga dhuratat më të mira për fëmijë aktualisht në treg.


30 Dhurata Per Femije Per Krishtlindjen dhe Vitin e Ri

Vitet e fundit blerja e dhuratave është bërë më e lehtë falë internetit dhe nuk është më e nevojshme të shpenzoni kohë të shkoni nëpër dyqane. Kjo është lista jonë e plotë e lodrave më të mira për dhurata fëmijësh për këtë vit. Nuk ka gje më të keqe se shpenzimi i parave në një dhuratë që ata nuk pëlqejnë. Hidhini një sy listës dhe vazhdoni me një nga sugjerimet tona.

 

 

 

25 Lodra Per femije Per Te Gjitha Moshat

Gjetja e dhuratave dhe lodrave më të mira të vitit 2017 për fëmijët mund të jetë një detyrë mjaft e veshtire. Kjo listë do të bëjë zgjedhjen tuaj pak më te lehtë këtë vit. Ju do të gjeni shumë ide te vecanta dhuratash për të gjithë fëmijët! Nga lodrat elektronike tek lodrat me pellush, dhurata e përsosur është vetëm një klikim larg!

 

 

 

Makina Per Femije Me Telekomande

Fëmijët e të gjitha moshave i pelqejne lodrat me makina, sidomos makinat me telekomande. Blerja e nje lodre te tille per femijen tuaj do të thote orë pafund argetimi. Megjithatë, për shkak të disa opsioneve të ndryshme që makinat me telekomande kane, shumica e prindërve e kanë te vështirë zgjedhjen e një lodër për fëmijët e tyre. Mos u shqetesoni ketu do te gjeni listen e makinave me te mira per femijet tuaj.