Kush nuk do të shpenzoje sa më pak që të jetë e mundur kur blen nje produkt? Kjo është arsyeja pse AliExpress Coupons Codes ofrohen për klientët e saj kur bejne blerje online ne Aliexpress. Dhe ju do thoni, “Si mund të pajisem une me kete kupon?” Lexoni udhezuesin tone.

Cfare jane Aliexpress Coupons?

Aliexpress Coupons janë kode ulje cmimesh që mund të aplikohen para blerjes. Në disa raste ju mund ti gjeni në llogarinë tuaj, ose kur vizitoni faqen e nje produkti.

Në shumicën e rasteve kuponat shpërndahen përmes postës elektronike me e-mail, ne rrejtet sociale te Aliexpress ose gjatë periudhave promovuese në faqen kryesore ne AliExpress.


Si të përdorni Aliexpress Coupons?

Lexoni udhëzuesin tone:

aliexpress-albania

1. Vizitoni faqen e një produkti ne AliExpress.

 

aliexpress coupon

2. Kliko butonin “Get a $$ Coupon ” (nese nuk e klikoni ju nuk do te perfitoni nga zbritja qe ju ofron kuponi).

 

aliexpress-coupon

3. Pasi te keni klikuar, AliExpress do të ruaje këtë kupon në llogarinë tuaj.

 

aliexpress-coupon-codes

4. Klikoni “Buy Now” dhe vendosni “coupon code” në faqen tjetër

 

aliexpress-coupon-codes

5. Aplikoni “coupon” në faqen e check-out dhe klikoni “purchase”.

6. U krye – Sapo perfituat zbritje ne blerjen tuaj.

 

Ju mund të gjeni Aliexpress coupon codes në faqe të ndryshme interneti si Couponcodes.com. Megjithatë ne rekomandojmë të përdorni faqen zyrtare te AliExpress Coupons. Në shumicën e rasteve, kuponat ne keto faqe interneti nuk punojnë. Blini te sigurte dhe vizitoni faqen zyrtare te AliExpress Coupons direkt këtu. Lexoni me shume si te blejme online.

aliexpress-coupon-codes

AliExpress Coupons Codes | Si ti perdorim ne blerjet online?